article-thumb

October 11, 2016

EIMA- sajam internacionalnog karaktera sa konstantnim rastom Budućnost poljoprivrede. Ovdje je sve što možete zamisliti.

Kao rezultat suradnje sa Hrvatskom gospodarskom komorom i Klasterom poljomehanizacije d.o.o. , izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti nastup tvrtke Labinprogres –TPS na jednom od najvećih međunarodnih sajmova poljoprivredne mehanizacije, EIMA International 2016., koji će se održati u gradu Bologni, Italiji od 9. do 13. studenog 2016. godine.

Sajam je bienalnog karaktera te je namijenjen proizvođačima i korisnicima poljoprivredne mehanizacije a ove će godine obilježiti svoje 42. izdanje.

Na sajamskom prostoru koji zauzima više od 300.000 m² okupit će se brojni predstavnici industrija iz svih dijelova svijeta, želeći posjetiteljima predstaviti svoje najnovije tehnologije i mehanizaciju.

Prema najavama, EIMA će zasigurno ponovno i ove godine potvrditi da je poljoprivredni sajam internacionalnog karaktera sa preko 1.900 proizvođača iz 140 zemalja, a o iznimnoj popularnosti među posjetiteljima dokazuje i podatak da ga je 2014. godine posjetilo više od 236.000 posjetitelja.

Zanimljivo je spomenuti da su ove godine planirani posebni sastanci za distributere i poslovne ljude te niz edukacija i prezentacija sa mogućnošću korištenja prevoditelja ili komercijalnog savjetnika.

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, te posjetite Labinprogresov štand A12 u Hali 25 TER.

Veselimo se Vašem dolasku!

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama sajma:

 EIMA