May 16, 2018

Labinprogres i Entrada izlažu na 85. Međunarodnom Novosadskom sajmu

15. svibanja 2018. otvoren je jubilarni 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, jedna od najvećih i najznačajnijih manifestacija u centralnoj i jugoistočnoj Europi. Labinprogres i Entrada, već tradicionalno, biti će jedni od velikog broja izlagača. Brand Labinprogres – TPS predstavlja široki asortiman visoko kvalitetne poljoprivredne mehanizacije, te kao takav surađuje s brojnim državama Europe, i šire.
Iz svoje ponude poljoprivredne mehanizacije najveći interes kod posjetitelja pokazan je za traktorski I motokultivatorski segment od kojih zapažen uspjeh uvijek postiže naš traktor Tuber 40 i 50. U svojoj ponudi osim traktora sa priključcima, te motokultivatora mogu se pronaći i motokosačice, motokopačice.
Sajam traje od 15. do 21. svibnja. Među izlagačima mogu se pronaći poznati svjetski brendovi traktora i kombajna poput John Deera, New Hollanda, Casea, Zetora, Valtra, Masseya, Fergusona, Amazona, Landinija, stoga je velika čast biti dio takve velike manifestacije. Sajam, osim velikog broja izložene mehanizacije, nudi i izložbu stoke, ekološke hrane i proizvoda s oznakom geopodrijetla.