article-thumb

September 21, 2015

Traktor Tuber – pouzdan partner u poljoprivredi Labinprogres - TPS

Tvrtka Entrada d.o.o. i tvrtka Labinprogres – TPS i ove su godine već tradicionalno izlagali program poljoprivredne mehanizacije na 23. Međunarodnom jesenskom bjelovarskom sajmu, najvećoj manifestaciji toga tipa u Republici Hrvatskoj.

Podaci govore da je prošlogodišnji Jesenski sajam posjetilo oko 40.000 posjetitelja, a nastupilo je u gospodarskom dijelu izložbe gotovo 500 izlagača iz Hrvatske i 11 stranih država.

Najviše pažnje privukli traktori Tuber


Ponuda mehanizacije

Interes posjetitelja na ovogodišnjem sajmu iskazan je podjednako prema labinprogresovoj maloj i velikoj poljoprivrednoj mehanizaciji. Pored tradicionalnog motokultivatorskog segmenta, pažnju posjetitelja i ciljanih kupaca osobito su privukli traktori Tuber 40 i Tuber 50.

Na domaćem tržištu su traktori Tuber prepoznati kao pouzdani partneri za razne ratarske, voćarske i vinogradarske aktivnosti, ali važno je naglasiti i sve više za komunalne aktivnosti. Iz tog razloga na sajmu je predstavljena i priključna daska za snijeg, radne širine 2,00 metra u izvedbi s prednjom traktorskom hidraulikom. Komunalna poduzeća diljem Hrvatske, sve se više odlučuju za traktor Tuber s daskom za snijeg, s ciljem održavanja gradskih i prigradskih ulica te lokalnih prometnica.

Labinprogres je na tržište plasirao prednji utovarivač s korpom koji je svoju primjenu pronašao, kako u komunalnim poduzećima, tako i u obiteljskim gospodarstvima.

Međunarodni jesenski bjelovarski sajam bio je odlična prilika da se prezentiraju i jednoosovinske traktorske prikolice. Prikolice nosivosti dvije, tri i četiri tone od svog lansiranja na tržište bilježe veliki interes kupaca, zahvaljujući karakteristikama koje se prilagođavaju interesima koje korisnici mogu imati.

Bjelovarski sajam nezaobilazno odredište Labinprogresa

Labinprogres – TPS kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu. Sajamski prostor Gudovac prepoznatljivo je mjesto na kojem se kvalitetno mogu predstaviti noviteti, obaviti direktna prodaja, razmijeniti iskustva te sklopiti novi poslovi i poslovni kontakti.

Bjelovarski sajam zauzima sve značajnije mjesto i u međunarodnom kalendaru poljoprivrednih sajmova u ovom dijelu Europe planirajući iz godine u godinu značajno povećavanje broja izlagača i posjetitelja te iz tog razloga postaje nezaobilazno odredište promocije Labinprogresovih proizvoda. Ispod članka pogledajte foto galeriju labinprogresovog izlagačkog prostora na 23. Jesenskom bjelovarskom sajmu.