article-thumb

May 4, 2015

Traktorska prikolica za mala gospodarstva! Labinprogres -TPS

Ulazak u segment velike poljoprivredne mehanizacije otvorilo je tvrtki Labinprogres -TPS mogućnost daljnjeg rasta i razvoja, a pozitivna reakcija tržišta plasmanom traktora Tuber 40 i Tuber 50 potvrdila je odluku o daljnjem širenju game proizvoda u tom segmentu, ali i razvoja traktorskih priključaka u vidu traktorskih prikolica.

Pored traktorske prikolice PV 3000 i PV 4000, jednoosovinska traktorska prikolica PV 2000 najmanja je prikolica u programu traktorskih prikolica, ali svojim karakteristikama može se prilagoditi svakom pojedinom zahtjevu kupca čime se postiže da veća, ali i manja gospodarstva, imaju prikolicu optimiziranu za svoje potrebe. Jednoosovinska prikolica PV 2000 namijenjena je za sve manje transportne radove. Karakterizira je mala težina, stabilna konstrukcija, visoka okretljivost što omogućuje primjenu na svim terenima zbog konstrukcije s niskim centrom gravitacije. Njezina je nosivost 2.000 kg s dimenzijama sanduka 1500x2500x400 mm.

Kipanje sanduka je trostrano, uz otvaranje stranica s donje i gornje strane, a bočne i stražnje stranice otvaraju se centralno preko poluga koje omogućuju maksimalnu funkcionalnost.

Priključak za vuču može biti izveden kao fiksni ili okretni, s mogućnošću prilagodbe po visini u četiri položaja. Isporučuje se s pneumaticima 10.0/80-12 10 PR, kočenim hidrauličkim ili zračnim kočionim sistemom. Prikolica može biti opremljena i dodatnim bočnim stranicama visine 400 mm. Prikolica PV 2000 osobito je pogodna za mala i srednja gospodarstva, a omogućuje transport različitih vrsta tereta.

Labinprogres -TPS može ponuditi konkurentne nove strojeve poljoprivredne mehanizacije i vjeruju kako će i traktorska prikolica PV 2000 zasigurno pronaći svoje mjesto na tržištu.