article-thumb

November 16, 2016

U fokusu ekspanzija na nova tržišta

Promocija novih proizvoda, potpisani ugovori i novi poslovni kontakti obilježili su nastup hrvatskih članica Klastera poljomehanizacije na najvećem i najutjecajnijem europskom sajmu poljoprivredne mehanizacije i vrtlarstava EIMA International 2016.

42. izdanje EIMA International održanog u Bologni od 09.- 13. studenog 2016. završilo je s vrlo impozantnim podacima: ne manje od 240.000 posjetitelja što je 20% više nego u prošlom izdanju, potvrđujući taj događaj kao vodeće globalno mjesto susreta vodećih proizvođača poljoprivredne mehanizacije.
Prema podacima objavljenim od strane organizatora, Federacije talijanske poljoprivredne mehanizacije FederUnacoma, događaju je prisustvovalo 1.900 izlagača iz 40 zemalja koji su izložili preko 50,000 različitih modela opreme i strojeva.

Sajamski prostor od 375.000 m² omogućio je izravno sudjelovanje proizvodnih industrija iz cijelog svijeta i to kroz 14 robnih odjela putem tematski ujedinjenih specijaliziranih salona: EIMA Komponente, EIMA Green, EIMA Energia, EIMA M.I.A.(multifunkcionalnost u poljoprivredi).

facebook_1479209553487

Tvrtka Labinprogres- TPS prisutna je na sajmu već više od 10 godina a tijekom petodnevnog sajma labinprogresov štand bio je iznimno dobro posjećen uz neprestani protok posjetitelja. Veliki interes za proizvodima traktorom Tuber 50, traktorskom prikolicom PV-3000 i snježnom daskom pokazan je od strane talijanskih, ali i stranih delegacija, te mladih poljoprivrednika što potvrđuje kako i nove generacije poljoprivrednika prepoznaju i cijene kvalitetu, tehnologiju i dizajn labinprogresovih proizvoda.

“Upravo su takva izlaganja našoj tvrtki od iznimne važnosti za realizaciju internacionalizacije kao ključne strateške odrednice poslovanja, jer prisustvom na specijaliziranim događanjima poput ovog sajma Labinprogres- TPS može ubrzati stvaranje globalnih partnerstava i željenu ekspanziju na ciljana tržišta”, pojašnjavaju iz kompanije.

Posjetite našu službenu web stranicu i Facebook stranicu i proživite atmosferu sajma!

Facebook stranica-TPS