article-thumb

May 21, 2015

Uspjeh HR mehanizacije i na srpskom tržištu! Novi Sad

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi se među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Europi, a najvažniji je sajam Zapadnog Balkana i Jugoistočne Europe. Iz tog razloga postao je tradicionalno nezaobilazno izlagačko odredište za labinprogresove proizvode.

U šest izložbenih dana, od 9. do 15. svibnja 2015., Labinprogres-TPS je svoj bogati proizvodni asortiman izložio putem ekskluzivnog distributera za srpsko tržište, tvrtke Entrada JKD i distributera tvrtke Šaptović

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam potvrdio je status eminentne institucije u sajamskoj industriji, a podaci govore da je ovu manifestaciju posjetilo 40% više posjetitelja nego u 2014. godini, što bi iznosilo oko 107.000 posjeta u šest dana. Na Sajmu je učestvovalo 1.500 izlagača iz čak 60 zemalja, koji su predstavili svoje proizvode i usluge.

Nesporna činjenica ovakvoj posjećenosti je iznimna kvaliteta onog što se na Sajmu može vidjeti i ponuditi – najsuvremenija poljoprivredna mehanizacija, reprezentativna izložba stoke, novi proizvodi od kojih se mnogi mogu i probati, povoljni uvjeti kupnje i niz pratećih događanja na svakom koraku.

Dobar imidž i na srpskom tržištu

Labinprogres-TPS već duži niz godina putem svoje mreže distributera djeluje na srpskom tržištu, a labinprogresovi proizvodi uživaju jako dobar imidž. Poznato je da tržište Srbije predstavlja jedno od najvažnijih tržišta Labinprogresa na kojem se žele dodatno širiti te su otvoreni za sve vidove suradnje.

Labinprogresov izložbeni prostor bio je nezaobilazna stanica ove manifestacije, a najveću pažnju ponovno su plijenili prepoznatljivi traktori Tuber 40 i Tuber 50, ali ni novi program košnje nije ostao nezamijećen te su posjetitelji iskazali interes i u ovom dijelu.

Svake godine se na ovakvim susretima optimiziraju šanse u vidu sklopljenih novih poslovnih suradnji, potpisanih ugovora, brendiranja proizvoda, a daljnji rast potražnje za labinprogresovim proizvodima i realizirane narudžbe kupaca daju naslutiti da će efekti Sajma za Labinprogres ubrzo biti vidljivi.