FROM
our NEWSTAND

article-thumb

February 13, 2015

Labinprogresov Tuber – tražena roba u Irskoj! Farm&Machinery Show

Tvrtka Labinprogres-Tps je po prvi puta predstavila svoj proizvodni program na renomiranom sajmu poljoprivredne mehanizacije Farm&Machinery Show u mjestu Punchstown u Irskoj. Sajam je održan od 5. do 7.veljače 2015. godine, a poljoprivredni program izložen je putem ovlaštenog distributera Inchaquire Industries iz Kaldire, Irska.

Labinprogres Tuber 40

Sajam se sastojao od tri izložbena paviljona u ukupnom iznosu od 11.500 četvornih metara izložbenog prostora, a na njemu je izlagalo više od 130 izlagača na 160 unutarnjih štandova te više od 30 štandova na otvorenom prostoru.

Farm & Macinery Show 2014. godine u jednom danu postigao je rekordni broj od 18 000 posjetitelja, a procjenjuje se da je broj posjetitelja ove godine nadmašio prošlogodišnji.
Iako je Labinprogres tek 2014.godine započeo proboj na irsko tržište, na kojem pak vlada jaka konkurencija, bez obzira na tržišnu poziciju proizvodi Labinprogresa probudili su velik interes posjetitelja sajma, pogotovo traktor Tuber40/50 kao i motokultivator Green.

Poznata je činjenica da su irsko gospodarstvo i poljoprivreda jedno od područja koje je najviše profitiralo članstvom zemlje u EU, s tendencijom kontinuiranog rasta i unapređivanja poljoprivrednog sektora.

Sajmovi i dalje ostaju najvažniji marketinški alat promocije Labinprogresovih proizvoda te se u skoroj budućnosti pozitivni rezultati sajma očekuju u obliku realiziranih narudžbi kupaca.